Faktor Eiendom melder om et resultat før skatt på -52,4 millioner kroner i andre kvartal 2008, mot 16,9 millioner kroner i samme kvartal året før.Inntektene var i kvartalet 149 millioner kroner, mot 111 millioner kroner i samme periode i fjor.Driftsresultatet var -48 millioner kroner, mot 14 millioner kroner året før.Nettoresultatet i perioden var -37 millioner kroner, mot 12 millioner kroner i tilsvarende periode i fjor.I rapporten går det frem følgende:"Salget av bolig og fritidsbolig er vesentlig lavere enn tidligere perioder. Dette får også innvirkning på etablering av nye bolig og fritidsprosjekter. Imidlertid til aktiviteten i hotellprosjekter og andre næringsprosjekter være høy. I andre kvartal har vi redusert bemanningen i vår salgsorganisasjon. Ytterlige kostnadsbesparende tiltak vurderes fortløpende."Selskapet har i dette kvartalet nedskrevet verdien av usolgte enheter med 15,2 millioner kroner.