Ullevål hottere enn Holmenkollen

Ullevål, Nordberg, Tåsen og Berg i Oslo er i ferd med å bli rene overklassestrøkene, mener eiendomsmegler Miguel V. Sørholt. Hottere enn Holmenkollen?

Publisert 15. sep. 2008 kl. 11.27
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 11.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 82 ord
Holmenkollen - Foto: scanpix

Boligprisene rundet Ullevål, på Nordberg, Tåsen og Berg i Oslo har de siste årene steget mer enn i Holmekollen, som har fått et "nyrikt" stempel over seg, uttaler Miguel V. Sørholt i Privatmegeleren Residence til Finansavisen.Nylig gikk også en "utidsmessig" villa på Berg, fra 1927, for 13,1 millioner kroner. Det var 1,3 millioner kroner over prisantydningen på 11,8 millioner kroner. Boligen er på 226 kvadratmeter og tomten på hele 2,35 mål.Sørholt forklarer populæriteten med at Berg er blitt en ny generasjons Holmenkollen.