- Vi selger flere boliger enn i fjor

Odd Kalsnes i Privatmegleren har ikke merket at børsuroen har smittet over på boligmarkedet. Tvert i mot.

Partner i Privatmegleren Aveny, Odd Kalsnes. Foto: Finansavisen

- Vi i Privatmegleren har solgt flere eiendommer i september i år sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. Bare de siste tre dagene har vi solgt 65 objekter, det er overraskende lite som tyder på at den kraftige børsuroen de siste ukene har påvirket det norske boligmarkedet, sa eiendomsmegler Odd Kalsnes under dagens utgave av økonominyhetene på HegnarOnline. Han legger likevel ikke skjul på at markedet har vært noe tyngre enn normalt de siste månedene.Kalsnes syn på utviklingen i boligmarkedet og hvorfor han tror du kan gjøre gode kjøp frem mot jul får du mer om ved å klikke her .En fyldig børskommentar med Trygve Hegnar, samt ferske tekniske analyser får du mer om ved å trykke her.