Har gigantiske planer for Kvitfjell

Krystallen-utviklerne Iver Hammeren og Gunnar Fretheim har store planer for Kvitfjell. - Vi snakker ikke så høyt om dette i disse finanskrisetider, sier Hammeren.

Krystallen, leilighetsprosjekt på Kvitfjell - Foto: Utbygger
Næringseiendom

Utviklerne Iver Hammeren og Gunnar Fretheim har fått mye kjeft for byggeprosjektet Krystallen på Kvitfjell. En rekke leiligheter er solgt, uten at kjøperne har vært i stand til å gjøre opp for seg.Ifølge DN blir utbyggerduoens gigantplaner for Kvitfjell nå behandlet i Ringebu kommune. Her er det snakk om å utvikle en gondolbane fra E6, skiløyper, alpinbakker og nye fritidsboliger på Kvitfjell.- Vi snakker ikke så høyt om dette i disse finanskrisetider, men vi har et brennende ønske om å gjøre noe for bygda vår, sier Hammeren til DN.- Forslaget kan virke noe overdimensjonert pr. dags dato, sier Magne Kjelstad, saksbehandler i kommunen.

Nyheter
Næringsliv