Det amerikanske boligmarkedet florerer av muligheter for dem som har kontanter til rådighet. Etter alle tvangssalgene har bankene nå bygget opp store lagre av boliger, og i flere byer måkes de ut til gi bort-priser.CNN Moneys nettutgave har gjort et søk i finn.no-lignende tjenester som realtor.com og trulia.com, og fant for eksempel 46 boliger til under 3.000 dollar i Cleveland (Ohio), 22 i Indianapolis (Indiana) og 18 i Flint (Michigan).Men ingen av disse byene kan hamle opp med Detroit, der hele 709 boliger nå selges for mindre enn 3.000 dollar. Her får du hus helt ned til 500 dollar. Ett av dem oppgis å være "a nice place with a lot of light", men har behov for totalrehabilitering. Oppussingsbehovet anslås til 15-20.000 dollar, men det er ikke så ille tatt i betraktning at huset ifølge Zillow.com gikk for 72.000 dollar sent i 2007.Huset er på 90 kvadratmeter, og består av blant annet tre soverom.- Tvangssalgene har gjort bankene til eiendomsforvaltere. Og ofte er det billigere nærmest å gi dem bort enn å prøve å få markedspris, sier talskvinne Heather Fernandez hos Trulia.com ifølge CNN Money.com.