Megler: Dette blir nok ny prisrekord

Madserud Gård er lagt ut for salg. - Dette blir nok ny prisrekord i Oslo, sier partner i Eie M2 Eiendomsmegling, Finn Caspersen.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

Eiendomsutbyggeren Selvaag har lagt Madserud Gård i Oslo ut for salg, skriver Dagens Næringsliv.- Noe sånt kommer inn hvert 50. år i Oslo by. Dette blir nok ny prisrekord i Oslo, sier partner i Eie M2 Eiendomsmegling, Finn Caspersen.Ifølge avisen har Caspersen fått i oppdrag å selge fire eiendommer for Selvaag i det eksklusive området Madserud Allé bak Frognerparken i Oslo. Madserud Gård, med totalt 12 mål tomt, et herskapshus, vaktmesterbolig og stall, skal visstnok være den gjeveste eiendommen.- Dette må være ideelt for stat og ambassade og er mest aktuelt som en representasjonsbolig, sier Caspersen til DN, som ennå ikke har kommet i gang med salgsprosessen ennå og vil ikke si noe om hva han tror Madserud Gård kan gå for.