Slik får du solgt i tregt marked

Eiendomsmarkedet går for tiden tregt. Slik går du frem for å få fart på boligsalget.

Foto: Scanpix Scanpix / Scanpix

Hvordan går du frem for å få solgt boligen din når markedet er så tregt som nå? Dagens Næringsliv har spurt en rekke meglere som forteller hva du bør gjøre.- Det er viktig å ikke ha for høye forventninger til prisantydning. Tålmodighet er også viktig, da omsetningstiden har økt. Har man satt riktig pris på et objekt, blir det solgt, sier Sigbjørn Dvergsnes hos Eiendomsmegler1 i Kristiansand.Ifølge avisen mener han det kan være lurt å male over vegger, men anbefaler sjelden total oppussing.- At boligen ser best mulig ut vil alltid være nyttig, uansett marked. Det er nok ikke fristende å legge inn 100.000 kroner i oppussing. Småting som å passe på at det ikke mangler knotter på kjøkkenet, og at det ser ordentlig ut, er noe annet, sier Guri Bråten hos Midas Services as i AskerKurt Buck hos Eiendomsmegler1 i Bergen mener ifølge DN at skikkelig markedsføring må til for å få til et raskt salg. Han påpeker i tillegg viktigheten av å ta vare på de som viser interesse for boligen.