- Æ skit i finanskrisen

- Det bli oppgang igjen snart no, sier Petter Northug jr.

Petter Northug - Foto: Scanpix
Næringseiendom

I løpet av 2009 skal Petter Northug jr. (23) investere 10-20 millioner kroner i en eiendom i Trondheim gjennom selskapet Rykket Eiendom AS, skriver Trønder-Avisa.Ifølge nettstedet ønsker eiendomsselskapet å kjøpe og drive utleie av et allerede eksisterende næringsbygg i Trondheim.- Æ e alltid optimist. Det bli oppgang igjen snart no. Æ skit i finanskrisen, sa Northug spøkefullt til Trønder-Avisa etter at han i går måtte ta til takke med 2. plassen sammenlagt i verdenscupen.Det er Terje Haugan, Northugs mangeårige sponsor og støttespiller, som styrer det meste av forretningene.- Vi er på et tidlig stadium i prosjektet, men vi har god tro på at det vil skje noe i 2009. Jeg kan ikke si så mye om dette på det nåværende tidspunkt, men det dreier seg om å kjøpe en eiendom, et næringsbygg, for å drive utleie. Prisen vil ligge et sted mellom ti og tjue millioner kroner, sier Haugan.

Nyheter
Næringseiendom