De åtte bolig-millionene som forsvant

Utbygger satset på å selge eiendom for 34 millioner kroner. Nå står boligene ferdige. Salgssum: 26 millioner.

Megler Morten Høegh Foto: Nordvik and Partners
Næringseiendom

Veistubben Fürstveien ytterst på Snarøya i Oslo er de senere årene dominert av anleggsmaskiner og håndverkere, og først nå blir de siste boligene gjort klare til innflytting. Mange har bommet på toppen i markedet, skriver Finansavisen mandag.Hver halvpart av tomannsboligen som nå er ferdig har fått en prisantydning på rundt 13 millioner kroner, til tross for at utbygger i Fürstveien 47 regnet med en salgsinntekt på 17 millioner kroner per del så sent som i 2007.Det gir et samlet prisavslag på 8 millioner.- Hvis vi får rundt prisantydning, så blir det en hyggelig forretning. Men da har vi samtidig gått glipp av 8 millioner kroner. Det er sinnssykt mye penger, konstaterer eiendomsinvestoren er Christian Sigmond.

Nyheter
Børs