DnB NOR spår floppaksje opp 425 prosent

Du kan femdoble pengene dine på ett år. Men risikoen i NPRO karakteriseres som "svært høy".

Norwegian Property - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Norwegian Property har vært en katastrofe for investorene. Etter to år på børsen er aksjen ned rundt 95 prosent, og kjente investorer har lidd store tap. Blant dem er Torstein Tvenge. Kapital anslår hans tap til over en halv milliard kroner.Samme blad mente tidligere i mars at Norwegian Flopperty var et passende navn på selskapet.- Spennende case DnB NOR Markets mener nå at aksjen kan være noe å vurdere for risikosøkende investorer.- Med 20,4 milliarder kroner i netto gjeld og 1,5 milliarder kroner i netto leieinntekt, samt lån som forfaller i 2010 og 2012, byr Norwegian Property på et spennende case, heter det i en oppdatering tirsdag.- Vi understreker at risikoen er svært høy, skriver DnB NOR, som har kjøpsanbefaling med et 12 måneders kursmål 21 kroner.Norwegian Property-aksjen er sist omsatt for 3,95 kroner på Oslo Børs, som er litt ned i dagens handel. Analytikerne ser dermed en oppside i aksjen på 425 prosent.Meglerhuset skal gå gjennom selskapet på et SMB-seminar torsdag denne uken.

Nyheter
Børs