Kjøper verdens dyreste herregård

Artisten Mariah Carey er villig til å betale 798 millioner kroner for å sikre seg verdens dyreste herregård.

Foto: Scanpix
Næringseiendom

Mariah Carey (38) og hennes ektemann Nick Cannon (28) skal ha vært på boligjakt i tre måneder. Ifølge Dagbladet har de lagt inn et bud på herregården «Fleur de Lys» sentralt plassert i Beverly Hills i Los AngelesPrislappen er på 798 millioner kroner, og «Fleur de Lys» omtales dermed som verdens dyreste herregård.For den prisen får paret over 20 mål land og en bygning av italiensk marmor og fransk kalkstein, med 15 soverom, gulldekor, ballsal med fresker i taket, et bibliotek stappet med sjeldne bøker, og kinosal med 50 seter. Et hageanlegg med paviljong, svømmebasseng og tennisbane omgir hovedbygningen.

Nyheter
Næringsliv