Kutter boligprisen med to millioner kroner

Prisene kuttes kraftig i Trygve Brudevolds leilighetsprosjekt på Oslos beste vestkant.

Foto: iStockphoto
Næringseiendom

I over ett år har 18 nybygde leiligheter stått tomme i Trygve Brudevolds prosjekt i Skogfaret på Ullern. Ifølge Finansavisen reduseres nå prisene for de dyreste med over to millioner kroner.- Ja, tidene har endret seg litt, men nå er det en viss optimisme å spore, sier advokat Camilla Sem i Sem og Johnsen Eiendomsmegling fil Finansavisen. Hun overtok oppdraget etter Poppe & Co Eiendomsmegling for kort tid siden.Prisen for en leilighet i Skogfaret 25 C-F starter nå på 6,55 millioner kroner - ikke 7,9 millioner som før. Den dyreste leiligheten på 185 kvadratmeter er satt ned fra 12 til 9,95 millioner. Da får man en terrasse på 120 kvadratmeter og to garasjeplasser på kjøpet. Prisreduksjonen er 17 prosent.I sin årsrapport for 2007 regner Brudevold med å tjene 47 millioner kroner på prosjektet. Priskuttet på 17 prosent for de gjenværende leilighetene tilsvarer grovt regnet et bortfall på rundt 30 millioner kroner.

Nyheter
Personlig økonomi