Brynestad må selge alt - billig

Dumper alt for å sikre seg kapital.

Foto: Scanpix
Næringseiendom

Atle Brynestad har vært milliardær to ganger, har eiet både Smart Club og Lyn og en rekke eiendommer. Kremmerens selskaper, CG Holding og datterselskapet Briksdalen Eiendom, er begjært konkurs. Årsaken skal være en millionsum selskapet er skyldig i Sverige.- Alt er til salgs, sa adm. direktør Christian Butenschøn i CG Holding til til Dagens Næringsliv fredag.Briksdalen Eiendom hadde for ett år siden 130.000 kvadratmeter næringseiendom i drift, samt 350.000 kvadratmeter under utvikling. Nå må eiendomsselskapet kvitte seg med både ferdig og uferdige eiendommer for å sikre kapital, ifølge Finansavisen.Biri Senter ble kjøpt for 46 millioner kroner i 2006 og solgt i høst for under 20 millioner kroner. Fokus-bygget i Grimstad ble kjøpt i samme periode for 25 millioner kroner, og selskapet forsøker nå å selge det for 20 millioner kroner, skriver avisen.- Eiendomsmarkedet i dag er ganske annerledes enn for tre år siden. En tomt uten en leietagerstruktur har derfor ikke den samme verdien i dag som da, og vi må derfor forsøke å få den beste prisen som er mulig å oppnå i dagens marked. Jeg føler likevel vi har dokumentert handlekraft når det gjelder gjennomføringsevne, sier adm. direktør Christian Butenschøn i CG Holding til avisen.Les mer om nedsalget til eks-milliardæren Brynestad i dagens Finansavisen

Nyheter
Næringsliv