Bygger 31 leiligheter på Vinderen

AF Gruppen har inngått avtale med Lille Vinderen Park AS.

Konsernsjef i AF Gruppen, Pål Egil Rønn - Foto: Selskapet
Næringseiendom

AF Gruppen har inngått avtale med Lille Vinderen Park AS om riving av fire eneboliger og oppføring av fem nye bygg med 31 leiligheter og garasje på Vinderen i Oslo, går det frem av en melding.Allerede før første spadetak er satt, er 19 av 31 leiligheter solgt. Prosjektet er et av få boligprosjekter av denne størrelsen i Oslo som er besluttet igangsatt i 2009.Prosjektet gjennomføres i en totalentreprise og har en verdi på 65 millioner kroner. Oppstart er april 2009 med planlagt ferdigstillelse sommer 2010.- Vi er fornøyd med kontrakten med AF Gruppen, og ser frem til at byggingen straks kommer i gang. Vi må ellers si oss fornøyd med at prosjektet selger i dagens marked noe som vi mener har å gjøre med kvalitet og beliggenhet, sier Tollef Svenkerud i Lille Vinderen Park AS.- AF Gruppen har solid erfaring med å oppføre leilighetsprosjekter. I dagens marked er det ekstra hyggelig å få tildelt ett av få boligprosjekter av denne størrelsen, sier Pål Egil Rønn, konsernsjef i AF Gruppen.

Nyheter
Næringseiendom