Denne råflotte konkurs-villaen vil ingen kjøpe

Danske Asger Jensby må kvitte seg med sin herskapelige villa i Kongsvinger grunnet IT Factory-forliset. Problemet er bare at ingen vil kjøpe eiendommen. Se bilder av herligheten!

Bilde: Poppe & Co.
Næringseiendom

Kongsvingers mest omtalte boligeiendom, Nestebyalléen, som eies av Asger Jensby, står fortsatt uten ny eier, skriver Finansavisen fredag.Budfristen gikk ut 1. april og allerede da var det to mulige kjøpere, men siden den tid har det ikke skjedd noe mer. Ikke veldig overraskende, ettersom en prislapp på 22 millioner kroner ikke er gjengs pris i Hedmark-kommunen.Se bildene av Jensbys eiendom under! Det at boligen fremdeles står usolgt står litt i kontrast til hva megleren sa tidligere i år.Han kunne nemlig i januar fortelle at det allerede da hadde kommet inn bud, og at det var folk kjent fra media som siklet på den fasjonable villaen.- Jeg kan oppgi at dette er personer som er kjente i media og i det norske kjendis-landskapet, sa han til VG, og la til:- Boligen er gjennomført fra A til Å. Hadde den ligget på Bygdøy i Oslo hadde den gått for 100 milllioner.Her er hele prospektet på eiendommen!Jensby må selge ettersom hans partner i IT Factory, Stein Bagger, svindlet selskapet for én milliard kroner.Danske Jensby, som har norsk kone og var storsponsor av det lokale førstedivisjonslaget i fotball, skal ha en kostpris på eiendommen på 42,6 millioner, mens den antydede betalingsvilligheten skal ha ligget på 15 millioner.- Det har aldri vært konkrete bud, men jeg jobber med to interessenter, sier megler Ole-Ivar Bjørkamo i Poppe & Co.Bygningsmassen er på hele 1.025 kvadratmeter fordelt på tre hus, som alle stod ferdig i 2008. I tillegg finnes det tennisbane og utvendig svømmebasseng. Tomten er på drøye ti mål.Se bildene av Jensbys eiendom under!

Nyheter
Børs