- Dette er verdens femte beste aksje

En rekke analytikere har talt: Olav Thon Eiendomsselskap er den femte beste eiendomsaksjen - i VERDEN!

Olav Thon - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Oslo Børs har opplevd et rally uten sidestykke de siste tre månedene, og hovedindeksen har bykset opp 30 prosent, skriver Finansavisen Eiendom torsdag.I den samme perioden har Olav Thon-aksjen steget 20 prosent, og skal vi tro analytikere er ikke oppturen over.Olav Thon Eiendomsselskap (OLT) er faktisk den femte beste eiendomsaksjen i verden å kjøpe for øyeblikket blant eiendomsselskaper med mer enn 50 millioner dollar i markedsverdi og som dekkes av minst tre analytikere. Analytikerne ser for seg en oppgang på 42 prosent det neste året.Truls Engene i SEB Enskilda er blant analytikerne som har tro på Olav Thon-aksjen, og opererer med et kursmål på 770 kroner.- Høyt girede eiendomsselskaper har opplevd en rekyl de siste månedene, etter å ha fått juling på børsene i fjor. Selskaper med en sterkere balanse greide seg imidlertid relativt sett bedre i aksjemarkedet i fjor, derunder OLT. Disse selskapene har ikke erfart samme rekyl, men vi ser en god oppside i Olav Thon.Olav Thon-aksjen er sist omsatt for 542 kroner.

Nyheter
Børs