- Oppgangen i bolig- og aksjemarkedet vil fortsette

Ekspertene spår videre oppgang i både aksje- og boligmarkedet. Det er bare å kaste seg på karusellen. Les hvorfor.

En trader på gulvet på NYSE - Foto: AP
Næringseiendom

På dagens utgave av Økonominyhetene med Trygve Hegnar hadde vi besøk av aksjestrateg i Nordea Markets Magne Naustvik (om aksjemarkedet) og leder for Norges Eiendomsmeglerforbund Christian Dreyer (om boligmarkedet).Felles for begge ekspertene er at de tror deres respektive markeder vil fortsett å stige i tiden som kommer.- Vi har i dag snudd fra salg til kjøp i vårt kortsiktige markedssyn.Vi har vektet oss kraftig opp i olje- og oljerelaterte selskaper. Ytterligere oppgang i oljeprisen vil fungere som en katalysator for Oslo Børs i månedene som kommer. Ser vi litt større på det står vi foran ett veiskille. Vi har hatt en skarp oppgang på forventninger om at det verste er bak oss. Nå trenger vi håndfaste beviser på at dette vil materialisere seg ,sa Magne Naustvik, som også kom med flere aksjetips.Fersk statistikk viser at boligprisene steg 1,2 prosent i mai. - Jeg tror boligprisene vil fortsette å stige i juni, sa Christian Dreyer blant annet.Se sendingen her

Nyheter
Børs