- Vi er i en fortvilet situasjon

Nordmennene har aldri vært mistenkt for kriminalitet. Likevel har brasiliansk politi nå beslaglagt deres luksusleiligheter i landet.

Foto: iStockphoto
Næringseiendom

En gruppe nordmenn med luksusleiligheter i Brasil har nå blitt dratt inn i det lokale politiets etterforskning av B-gjengen, til tross for at de ikke har gjort noe galt, skriver Dagbladet tirsdag.- Vi er i en fortvilt situasjon, sier gruppens talsmann Per Helliksen til avisen.Leilighetene til Helliksen og co. har blitt beslaglagt uten at eieren har fått noen skikkelig forklaring ut over selve hotellet der leilighetene deres befinner seg er under etterforskning.Politiet mistenker at det er snakk om hvitvasking av penger.- I snitt har andelseierne brukt 600.000 kroner på leiligheter de aldri har fått overta, sier Helliksen.

Nyheter
Næringsliv