Christer Tromsdal kastet ut

Christer Tromsdal er kastet ut av luksusleilighet. Han skal skylde 245.000 i husleie.

Christer Tromsdal - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Kort tid etter Økokrims aksjon mot Christer Tromsdal (40) i februar i år, fikk han varsel om utkastelse fra den eksklusive loftsleiligheten han leide på Frogner. Ifølge Finansavisen var bakgrunnen at han ikke hadde betalt husleie på flere måneder.Den kvinnelige huseieren hadde planlagt å tjene gode penger på den eksklusive loftsleiligheten. Tromsdal ville kjøpe, men da kommunen ikke hadde gitt brukstillatelse, skulle han leie den i åtte måneder frem til overtagelsen 1. januar. Leien var 30.000 kroner i måneden. Da brukstillatelsen ikke var klar 1. januar, stanset betalingene helt.Tromsdal har en bindende kontrakt på kjøp av leiligheten. Årsaken til at den ikke er overdratt, er at det fortsatt mangler brukstillatelse.- Tromsdal er kastet ut rent fysisk, men det er fortsatt en kontraktsrettslig tvist. Vi forhandler om en løsning, sier Tromsdals advokat, Brynjar Østgård.- Det arbeides med salg av leiligheten, bekrefter Østgård.