Strandperle i Moss til salgs for 24 millioner

- Dette er absolutt en av de flotteste eiendommene i Østfold, sier megler Anne Mette Kløfsrud i Meglergaarden til HegnarOnline.

Foto: Meglergaarden
Næringseiendom

I Rygge kommune, 400 meter syd for Moss, ligger strandeiendommen som nå er til salgs for 24 millioner kroner. Eiendommen er vestvendt med 106 meter strandlinje og egen brygge. Det er heller ingen boplikt.- Dette er absolutt, som det står skrevet i annonsen, en av de flotteste eiendommene i Østfold. Det er utrolig sjelden at slike eiendommer kommer for salg, sier megler Anne Mette Kløfsrud i Meglergaarden til HegnarOnline.Eiendommen består av to bolighus, to dobbeltgarasjer, stabbur og to badehus.Ifølge megleren er det behov for en del oppussing.- I henhold til dagens standard er den ikke oppgradert. Det er tomtearealet på 17 mål og strandlinjen som peker seg ut med tanke på prisen, sier hun.Eiendommen ble lagt ut for salg på onsdag, og så langt har interessen vært god.- Vi har hatt to stykker på visning i dag. I tillegg har jeg pratet med fire stykker, som også har fått tilsendt prospekt.Hvor lang tid regner dere med et slikt salg vil ta i dagens marked?- Nå er det jo egentlig litt sent på sommersesongen med tanke på ferieavvikling og alt, så vi har beregnet at det kanskje kan gå litt tid. Men ut ifra den responsen vi har hatt i dag, kan jeg se for meg at det kan gå relativt rask, avslutter Kløfsrud til HegnarOnline.

Nyheter
Næringseiendom