Veidekke får storkontrakt av Olav Thon

Veidekke skal stå for storutbygging av Sørlandssenteret.

Olav Thon - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Olav Thon Eiendomsselskap AS og Vital Forsikring ASA, som sammen eier Sørlandssenteret, ble i går enige med Veidekkeselskapet Br. Reme AS om en utbyggingskontrakt på hele 570 millioner kroner for utvidelse av Sørlandssenteret. Det skal bygges 73.000 kvadratmeter handelsareal og 37.000 kvadratmeter parkeringshus.Konserndirektør Øystein Trøseid i Olav Thon Gruppen melder at utbyggingen vil pågå i to faser. Oppstart vil være umiddelbart over sommeren i år, med ferdigstillelse av fase 1 høsten 2011 og fase 2 høsten 2013.- Dette er en av våre største utbygginger noensinne, og en gledelig videreutvikling av et meget sterkt handelssenter for Vital Forsikring og oss, sier konserndirektør Øystein Trøseid i en melding.