Prisene for lokaler i Oslos såkalte CBD (Central Business District - Vika og Aker Brygge) har falt fra ca. 5.000 til 3.000 kroner kvadratmeteren på ett år, melder Estate Media.- Det er en voldsom nedgang, men man må være klar over er at dette er en liten del av markedet, sier adm. dir. Anne Bruun-Olsen i DTZ.Ved toppen for et drøyt år siden, da høyeste regsitrerte pris lå oppunder 5.000 kroner, har altså prisene falt nærmere 40 prosent. Prisfallet begynte for alvor i 4. kvartal i fjor.- Prisene er nok nærmere 3.000 enn 3.500 kroner, sier Bruun-Olsen til nettstedet, og legger til "top of the line" nybyggskvalitet og god arealeffektivitet kreves for å oppnå ca. 3.000 kroner i leiepris.Men prisfallet har vært vesentlig også ellers i Oslo, skriver Estate, som viser til Dns ekspertpanel. I randsone vest har fallet eksempelvis vært ni prosent fra 2. kvartal 2008 til 3. kvartal 2009.