13,5 millioner for toppleiligheten

Om få dager starter salget av de første leilighetene i Bjørvika. Disse prisene kan du forvente deg.

Foto: Scanpix

Om en drøy uke starter salget av de første leilighetene i Bjørvika. På toppen av det 18 etasjer høye KLP-bygget, midt mellom Oslo S og Operaen, kommer 53 leiligheter med spektakulær utsikt og høy standard.Ifølge Finansavisen er den billigste leiligheten i den laveste boligetasjen - 9. etasje - er priset til 2,3 millioner kroner. For toppleiligheten på 130 kvadratmeter i 18. etasje må kjøperen ut med 13,5 millioner kroner.- Vi er veldig komfortable med dette prisnivået. Det har vært nesten to års stillstand i nyboligsalget, men nå ser vi at veldig mange ønsker nye leiligheter, sier Mikkel Røisland til Finansavisen. Han er partner i Røisland & Co som har fått i oppdrag å tilrettelegge salget.