3-roms med en touch av Audrey Hepburn

3-romsleilighet ved Akerselva selges for 3,15 millioner - med fire "Breakfast at Tiffany's"-inspirerte bilder på kjøpet. - Bildene er ikke priset inn i taksten, sier den "sprelske" selgeren, Andreas Røsjø, til HegnarOnline med et smil

Bilde: Finn Foto, ved John Løvås
Næringseiendom

Noen boligselgere går sine egne veier for å tiltrekke kjøpernes oppmerksomhet. Andreas Røsjø er én av disse. Sammen med sin bedre halvdel selger han nå en 3-romsleilighet i Waldemars Hage ved Akerselva i Oslo - med fire av Røsjøs malerier på kjøpet.- Bildene ikke priset inn Prisantydningen og taksten for 69 kvadratmeter og ca. åtte kvadratmeter usjenert balkong i 2. etasje er satt til 3,15 millioner kroner.- Bildene er ikke priset inn i taksten. Det hadde ikke takstmannen kompetanse til, sier Røsjø til HegnarOnline, med et smil.Hvordan fikk du denne idéen?- Folk har altfor sjeldent sprelske idéer rundt det å selge bolig - en legger altfor lite arbeid i å gjøre eiendommene attraktive. Jeg har vært på rundt 25 visninger de siste ukene, og har ennå ikke funnet noe som har fristet, forklarer 28-åringen.- Jeg håper dette er en kreativ vri som kan gjøre leiligheten mer spennende å besøke, legger han til.Garasjeplass til 400.000 Megleren, Fredrik Mathisen hos DnB NOR Eiendom, likte initiativet fra Røsjø, men er usikker på om bildene vil virke utløsende på salget.- Jeg har vært borti leiligheter som har vært forsøkt solgt med flatskjerm og diverse annet utstyr, men aldri med kunst på veggene. Men dette er et morsomt stunt, bildene er fine - og boligen er i seg selv kjempefin. I tillegg er beliggenheten sentral, men likevel skjermet ned mot elva, sier han til HegnarOnline.Hvordan vil du karakterisere taksten?- Jeg mener den er satt riktig, sammenlignet med pris, areal og kvalitet på andre objekter som ligger ute. I tillegg disponerer eier garasjeplass som går an å få kjøpt ved siden av. Markedsprisen ligger her på ca. 400.000, men ligger altså utenfor taksten, sier DnB NOR-megler Mathisen til HegnarOnline.Fra Breakfast at Tiffany's For dem som er interessert kan vi nevne at de fire bildene er malt i akryl med plextol på linlerret, og spent på blindrammer. Alle er 80x110 cm store, og karakteriseres som "siste finish i en ellers gjennomført og stilren leilighet". Bildene inngår i en større serie med motiver av klassiske Hollywood-kjendiser.- Bildene tar utgangspunkt i filmen "Breakfast at Tiffany's", sier Røsjø, som til daglig jobber hos AF Gruppen som forretningsutvikler.I tillegg til Audrey Hepburn og George Peppard hengende over sofaen, kan en evt. ny eier glede seg over stue og to soverom med god skapplass. Stuen har foldbare dører som kan gjøre balkongen med utsikt mot Akerselva til en del av stuen.- En del av en jippo Ifølge prospektet er det lagt vekt på materialvalg, for eksempel gjennom kjøkkeninnredningen fra Exponova. Generell standard på leiligheten må karakteriseres som god.Hvis noen blant visningspublikumet kun skulle være ute etter et maleri til egen leilighet, er Røsjø åpen for å ta bestillinger.Hva mener du bildene er verdt?- Jeg produserer og selger rundt 20 malerier i året. Going rate er 10.000 kroner per bilde, men dette blir jo mer en del av en jippo. Vi tror neppe vi starter noen ny visningstrend med dette, avslutter Røsjø overfor HegnarOnline.

Nyheter
Personlig økonomi