40 mill. for 320 kvm på toppen av Frogner

Investor i hardt vær legger luksusleiligheten sin på Frogner ut for salg for 40 millioner. Finn Caspersen mener dette er "en unik leilighet på Oslos beste vestkant" (oppdatert).

En luksusleilighet på over 300 kvadratmeter er lagt ut for salg i Kristinelundveien på Frogner. Leiligheten, som går over en hel toppetasje, følger med blant annet fire terrasser på i alt 91 kvadratmeter, tre garasjeplasser og fem ildsteder.Investor i hardt vær selger Hovedterrassen er vestvendt, og på 66 kvadratmeter. Prospektet forteller om utstrakt bruk av downlights og uplights på alle terrasser.Prisantydning og takst for leiligheten er satt til voksne 40 millioner kroner, 15 millioner mer enn Koppang ga for den i 2006, ifølge Norges Eiendommer. Leiligheten er pantsatt for i alt 37 millioner kroner. Ifølge eiendomsregistreret har SEB Privatbanken et pant på 22 millioner fra 2006, mens Pareto tok pant for ytterligere 15 millioner i oktober i fjor.Selger er ifølge dn.no investor Dag Eystein Koppang. Finansavisen har omtalt stygge tap for hans investeringsvirksomhet. Med høy belåning og risiko har Koppang sittet på en skrekkportefølje på Oslo Børs siden starten av 2008.Spekulanten har ifølge avisen tapt stort i aksjer som American Shipping, Intex Resources, Scan Geophysical, Transeuro Energy, Songa Offshore, Crew Gold og Viking Drilling.- Unik leilighet Finn Caspersen i Eie M2 Frogner fremhever i prospektet eiendommen som solrik, med sol fra morgen til kveld. Standarden er det heller ingenting å si på. Leiligheten var gjennom en total oppussing i 2007.- Dette er hva man kan kalle en unik leilighet på Oslos beste vestkant, skriver Caspersen.Standardmessig fremheves i prospektet blant annet det store kjøkkenet med granitt benkeplater og alt av integrerte maskiner fra Gaggenau/Miele. På gulvene er det heltre overalt, bortsett fra marmor og fliser på baderom. Terrassene har skifer på gulv og vegger. I tillegg til de fem ildstedene har hele boligen elektrisk oppvarming med gulvvarme.Den evt. kjøperen kan også glede seg over en temperert vinbod med plassbygd innredning i edeltre.