Brendmoes penthouse på Tjuvholmen solgt

- For den nye eieren blir leiligheten et lite smykke, sier Privatmeglerens Carl Fredrik Solli til HegnarOnline etter at salget av John Brendmoes luksusleilighet på toppen av Tjuvholmen ble klart i går.

Gjengitt med tillatelse fra megler. Foto: Finn.no

Malermester John Brendmoe har i lengre tid prøvd å selge sin 339 kvadratmeter store penthouseleilighet på Tjuvholmen. Opprinnelig prisantydning var 33 millioner kroner, men i sommer ble den kuttet til 28,5 millioner.Solgt i går Nå er leiligheten solgt, melder dn.no.- Vi kom til enighet i går, sier partner og daglig leder Carl Fredrik Solli hos Privatmegleren Solli & Partnere til HegnarOnline.Du sier at selger er fornøyd med prisen. Betyr det at dere havnet nær prisantydning?- Jeg vil ikke gå ut med prisen, men kan vel si at vi havnet i det området vi forventet, svarer Solli.- Leiligheten er et smykke En mindre naboleilighet på 67 kvadratmeter var også inkludert i handelen. Prisantydningen for denne var opprinnelig 6,9 millioner kroner, men hadde også vært gjenstand for kutt.Kan du si noe om prisen her?- Vi solgte dette som en totalpakke, og totalt sett landet vi rundt der vi forventet, sier Solli.Tapte 10-20 millioner Brendmoe sa selv til Dn i sommer at leiligheten ville bli solgt med et stygt tap, og dn.no anslår tapet til mellom 10 og 20 millioner kroner, i forhold til de 50-55 millionene Finansavisen anslo totalverdien til i januar.Hva vil du fremheve ved leiligheten?- Den er unik, og ligger i første rekke. Her er det ikke spart på noe, og for den nye eieren blir den et lite smykke. Leiligheten er veldig stor, stilren og har gjennomtenkte løsninger. Den er bygd om helt fra scratch, sier Solli til HegnarOnline.- Går litt på timingHvordan vil du karakterisere den eksklusive delen av boligmarkedet akkurat nå?- Vi har hatt en prosess på denne, som vi har hatt ute en periode. Interessen har vært jevn og god, og vi har vært i dialog med flere interessenter, sier den daglige lederen.- I dette markedet handler det mer om hvem som er i markedet til hvilken tid. Det går litt på timing. Markedet er der, men generelt sett har det blitt tøffere over hele linja og toppen kjenner også på det, avslutter Solli overfor HegnarOnline.