Carl I. Hagens garasje er ulovlig

- Garasjen har stått der siden tidenes morgen og er knøttliten. Det er ingen som bryr seg om slike saker, sier Carl I. Hagens megler.

Carl I. Hagen Foto: Scanpix

I går ble det kjent at Carl I. Hagen og kona Eli selger boligen sin på Bestum, med en prisantydning på 11 millioner kroner. Men det som ikke kom så godt frem, var ifølge aftenposten.no budskapet i annonsen om at garasjen på eiendommen ikke er byggemeldt.- Jeg har ikke gjort noe som helst med det. Jeg regnet med at det var i orden, sier Hagen.Eie-megler Geir Tangevald-Jensen karakteriserer overfor nettstedet saken som en bagatell.- Garasjen har stått der siden tidenes morgen og er knøttliten. Det er ingen som bryr seg om slike saker, sier han.Men loven er klar på at garasjer skal byggemeldes.- En kan få tillatelse, men det kan også hende at en må rive, sier informasjonsrådgiver Lena Skotland i Plan- og bygningsetaten til Aftenposten.no.