- Disse aksjene er vi mer negativt til fremover

DnB NOR Markets har sett nærmere på en rekke aksjer innen en sektor og venter mindre fart fremover. Meglerhuset har imidlertid én klar favoritt.

Foto: AP

DnB NOR Markets er mindre positiv til eiendomsaksjer fremover, skriver Finansavisen torsdag.- Vi nedjusterer vår sektoranbefaling til nøytral, da aksjene har vært gjennom et rally og har nådd de fleste kursmålene vi har satt, skriver analytiker Simen Mortensen i DnB NOR Markets i en sektoroppdatering for eiendomsaksjene.Siden begynnelsen av andre kvartal har eiendomsindeksen ved Oslo Børs steget 61 prosent, og den beste av aksjene - Norwegian Property (Npro) - har steget nær 190 prosent i samme periode.Med det anbefaler DnB NOR Markets at man nå letter på eksponeringen mot eiendomsmarkedet.Men det er en annen aksje Mortensen er mest positiv til: Olav Thon Eiendomsselskap.Mortensen har satt et kursmål på 950 kroner, hvilket gir en oppside på snaut 45 prosent.