Hagen vil ha 11 mill. for drømmevilla

Carl I. Hagen selger nå drømmevillaen på Bestum. - Vi får se hvordan dette går til uken, sier megler Geir Tangevald-Jensen til HegnarOnline.

Foto: Eie eiendomsmegling, M2 Frogner

Dårlige hofter gjør at tidligere Frp-formann Carl I. Hagen og hans kone Eli nå selger eneboligen på Bestum i Oslo, melder VG.- Huset er sånn at inngangen er nede, stue og kjøkken i midten, mens vi til vanlig oppholder oss i øverste etasje, der blant annet TV-stuen er. Så det blir opp og ned trapper hele tiden, sier Carl I Hagen til avisen.Ifølge Kapital kjøpte Hagen boligen i 2006 for 7,4 millioner. I dag er prisantydningen på 11 millioner kroner.Eneboligen er på 330 kvadratmeter og har drøyt ett mål tomt.- Huset er meget bra, fullstendig modernisert innvendig og har et meget godt materialvalg, sier megler Geir Tangevald-Jensen i Eie eiendomsmegling, M2 Frogner til HegnarOnline.Ifølge megleren er det flere som har vist interesse for boligen.- Det har vært henvendelser via finn.no, sier han.Det er i første omgang satt opp tre visninger; lørdag, søndag og mandag.- Vi får se hvordan dette går til uken, avslutter Tangevald-Jensen til HegnarOnline.Se annonsen og flere bilder her.