Her steg rekkehus mest

Rekkehus ble hele 5,5 prosent dyrere i august. Men enkelte steder var prisoppgangen sterkere enn som så - 9 prosent på det sterkeste.

Skjermdump Finn.no
Næringseiendom

Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) og Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF) slapp i går sine august-tall, og disse viste i snitt på landsbasis en oppgang på 2,9 prosent fra juli. Sesongjustert steg prisene 0,7 prosent.Den aller største prisvinneren var delte boliger - rekkehus og halvparten av tomannsboliger, med et hopp på 5,5 prosent.9 prosent opp i Telemark Fylket/regionen som dro snittet mest opp var Telemark, der delte boliger steg 9 prosent i pris. I Østfold, Hedmark og Nord-Norge steg prisene 8 prosent.Vi minner da om antallet salg tallene baserer seg på, ikke er det aller største. Det ble omsatt 14 delte boliger i Telemark i august. I Østfold, Nord-Norge og Hedmark ble det solgt hhv. 31, 34 og 16 delte boliger.I Buskerud og Vestfold steg prisene på delte boliger 7 prosent i august.- Den kraftige oppgangen for delte boliger henger sammen med at de falt mye i juli. Etter å ha sett juli-tallene, var vi nokså sikre på en kraftig stigning i august, sa NEF-leder Christian Dreyer til HegnarOnline i går.

Nyheter
Personlig økonomi