Selger "Farmen-huset" for 6,25 millioner

- Det tror jeg er en realistisk pris, sier megler Martin Lie L'Orsa i Nordvik & Partners når TV2-kjendis Gaute Grøtta Grav legger eneboligen sin ut for salg.

Gaute Grøtta Grav - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Den profilerte TV2-programlederen Gaute Grøtta Grav selger huset han fikk for å vinne Farmen i 2001, melder dagbladet.no. Prisantydningen for 340 kvadratmeter på Strømmen, med utleiedel, er satt til 6,25 millioner kroner.- Det tror jeg er en realistisk pris, sier megler Martin Lie L'Orsa i Nordvik & Partners.I prospektet karakteriseres objektet i Statsråd Ihlens vei som "en særdeles attraktiv og stor enebolig over tre plan". Videre står det at eieren har oppgradert huset betydelig.Megleren trekker også frem "svært lite innsyn fra naboer" og "gode solforhold". Den evt. kjøperen kan også glede seg over en "solrik terrasse på 50 kvadratmeter".

Nyheter
Personlig økonomi