- Vi ser en klar oppside

DnB NOR Markets mener eiendomsinvesteringer på Oslo Børs kan være godt timet.

Per Gunnar Rymer. Foto: Finansavisen

DnB Nor Markets senker synet på eiendomssektoren til nøytral.- Innen eiendomssektoren er verdsettelsen den siste tiden kommet betydelig opp og sektoren handler etter vårt syn nå på en historisk normalisert verdsettelse, skriver meglerhuset i dagens morgenrapport.De opprettholder likevel anbefalingen på enkeltaksjer og deres favoritt er Olav Thon Eiendomsselskap. De har en kjøpsanbefaling med kursmål 950 kroner per aksje på Olav Thon.Aksjen ble sist handlet for 645 kroner. Det er ingen handel i aksjen i dag.- Vi ser også en klar oppside og har en kjøpsanbefaling på NLPR med et kursmål på 35 per aksje. I sistnevnte er imidlertid risikoen høyere i og med at selskapet har en høy belåning, noe som også innebærer en potensiell emisjonsrisiko, skriver DnB Nor Markets.Northern Logistic Property hadde en sluttkurs på 16,4 kroner aksjen torsdag. I dag er det ingen handel i aksjen.