40 millioner for boligmareritt

Tre eiendommer med forfalne bygninger har sikret Selvaag Gruppen 40 millioner kroner. Madserud gård er fremdelses ikke solgt.

Madserud Gård - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Selvaag Gruppen fikk aldri bygget blokker på noen av Oslos mest attraktive villatomter, skriver Dagens Næringsliv. Ifølge avisen har boligbyggeren imidlertid fått et lite plaster på såret: Drøyt 40 millioner kroner for salg av tre eiendommer med forfalne bygninger.Madserud gård er fremdelses ikke solgt.- Vi har fått det vi forventet for de tre eiendommene vi har solgt det siste året. Når det gjelder Madserud Gård må vi bare ta innover oss at markedet for slike liebhabereiendommer fortsatt er labert. Dette markedet kan knyttes opp mot børsinndeksen: Når hovedindeksen på Oslo Børs passerer 400, vil slike eiendommer bli etterspurt igjen, sier adm. dir. i Selvaag Eiendom, Per Bomann-Larsen, ifølge DN.

Nyheter
Næringseiendom