Det går ikke like fort i svingene med Kimi Raikkönen lenger. Formel 1-stjernen fikk sparken i Ferrari, og samtidig sliter han ifølge pleasure.dk å få solgt sitt hus - som for øvrig er Finlands dyreste.Raikkönen betalte i 2006 9,5 millioner euro for de 900 minimalistisk innredede kvadratmeterne, likt fordelt på tre etasjer. Etter nærmere et år på markedet er prislappen nå på 14,5 millioner euro, tilsvarende mer enn 121 millioner kroner.Dette tilsvarer ifølge nettstedet en kvadratmeterpris syv ganger høyere enn gjennomsnittet i Finland.
Selvfølgelig sauna
Med på kjøpet følger blant annet åtte soverom, heis, en basketballbane, privat båtplass - og naturligvis i en finsk bolig - sauna.Huset, som er ett av tre Raikkönen eier i Helsinki-området, ligger på den eksklusive forstadsøya Kaskisaari. I nabolaget bor også Finlands president. Ifølge worldcarfans.com, som viser til den finske tabloidavisen Iltalehti, skal utenlandske ambassader ha vist interesse for eiendommen.Raikkönen bor for det meste i Sveits.