6,4 mill. for 90 kvm og råloft var ikke nok

6,4 millioner for 90 kvm og råloft skremmer ikke vekk beboerne i Norges dyreste borettslag.

Ullevål Hageby. Foto: Morud og Partnere/Finansavisen

I begynnelsen av februar gikk en leilighet på 90 kvadratmeter med 65 kvadratmeter råloft i Ullevål Hageby for 6,4 millioner kroner, skriver Finansavisen.- Forkjøpsretten ligger der "som et spøkelse". Folk byr om hverandre i håp om at prisen blir såpass høy at ingen har mulighet til å sikre seg objektet i etterkant, sa eiendomsmegler Lise Borgen i Morud & Partnere til Finansavisen i etterkant.Og jammen gikk det troll i ord. Samme avis skriver i dag at boligen til slutt endte opp hos en av borettslagets medlemmer.- Sannsynligheten var stor for at den ville gjøre det, og det hadde jeg forberedt kjøperne på hele veien, sier Borgen nå.Lars Bøe i LB Bygg har overfor Finansavisen anslått utbyggingen av råloftet til 1,5-2 millioner kroner. I tillegg vil full rehabilitering av leiligheten koste ytterligere én million kroner - og dermed gi en pris på den ferdigstilte boligen på nesten 61.000 kroner.Ifølge NEF/EFF-rapporten fra februar er det rundt 20.500 kroner - eller ca. 50 prosent - over snittet i bydel Nordre Aker.