Skal tjene 200 millioner på Syden-leiligheter

Anonym milliardærfamilie fra Måndalen i Møre og Romsdal ligger an til å tjene 200 millioner kroner på salg av Sydenleiligheter.

Hotellkonge Lars Wenaas foran Plaza Hotel - Foto: Scanpix

300 meter fra det norske time share-anlegget Anfi del Mar i fiskerlandsbyen Arguineguin, ligger 5-stjerners hotellet Dunas La Canaria. Ifølge Finansavisen har Lars Wenaas i Wenaasgruppen signert en intensjonsavtale om å kjøpe bygningen fra 1989, og med utsikt til Atlanterhavet skal 249 hotellrom forvandles til 144 leiligheter i løpet av to år.- Dette er første gang vi gjør eiendomsinvesteringer utenfor Norge, Danmark og Russland, sier Wenaas til Finansavisen.Det er ventet at Wenaasgruppen vil tjene nærmere 200 millioner kroner på salg av leiligheter til nordmenn i det tidligere 5-stjerners hotellet «Dunas La Canaria». Leilighetene blir fra 80 til 280 kvadratmeter inklusive terrasser, og prisene vil være helt opp mot 20 millioner kroner.