Poppe & Co betalingsudyktig

Eiendomsmegleren Poppe & Co står på randen av stupet.

Petter Andreas Poppe. Foto: Finansavisen
Næringseiendom

En rekke betalingsanmerkninger truer med å velte meglerselskapet Poppe & Co, skriver Finansavisen. Ifølge avisen har namsfogden i Oslo erklært Poppe & Co. betalingsudyktig.Eieren Nordisk Eiendomsforretning er selv i alvorlige problemer. Inkassoselskapet Dun & Bradstreet gir selskapet bunnratingen C, hvilket betyr at kreditt frarådes. I den siste ratingen er konklusjonen "Insolvent".Hittil i år er ikke det registrert 24 inkassosaker på Poppe & Co.Via PR-rådgiver Tom Bøe formidles følgende svar fra styreleder Jørn Terje Kristensen:- Når det gjelder deres spørsmål om Poppe & Co. er det helt riktig at selskapet har hatt betydelige utfordringer. Selskapet har hatt store, ekstraordinære kostnader knyttet til Krystallen-saken - i hovedsak knyttet til høye advokathonorarer. Selskapet tilfredsstiller kravene som stilles til egenkapital. Vi arbeider forøvrig med en restrukturering og rekapitalisering av selskapet.Les hele saken i Finansavisen.

Nyheter
Næringsliv