Er du på flyttefot, kan det være store penger å spare på å velge riktig flyttebyrå. Priser VG har hentet inn viser forskjeller på 12.000 kroner innenfor Oslo, 23.000 kroner ut av Oslo og 21.000 kroner fra Bergen til Oslo.LP Transport og Flyttebyraa kommer billigst ut innenfor Oslo og nest billigst ut av Oslo. Majortrans Flytteservice er dyrest i begge kategorier.- Vi er ikke "Hansen på hjørnet". Våre mannskaper er godt opplært og har åtte års erfaring i snitt, sier regionsjef Carina Nyvoll i Majortrans. Hun mener at byråets priser er konkurransedyktige, og at avisen kan ha sjekket priser i en periode da de er fullbooket.Lederen i Norsk Flytteforbund, Anne Helene Røkke, anbefaler alle å sjekke flyttebyrået i Brønnøysundregistrene, og minner ifølge VG om at transportører skal ha ansvarsforsikring og løyve - om bilen er over 3,5 tonn.