Ler av studenter som "må" bo på Majorstua

Eiendomsinvestor Edgar Haugen soper inn, og fnyser av studenter på "desperat" boligjakt.

MAJORSTUA, MAJORSTUAKRYSSET, MAJORSTUEN. Foto: Scanpix.
Næringseiendom

Finansavisen har vært på sjelden visitt hos eiendomsinvestor Edgar Haugen.Gründeren og eneaksjonæren i Ragde Eiendom gjorde opp 2009 med konsernet leie- og salgsinntekter på 305,4 millioner kroner, mens 108,9 millioner lå igjen på bunnlinjen. Haugen tok ut 30 millioner i utbytte og pløyde resten tilbake i konsernet.Ragde Eiendom eier blant annet 900 utleieleiligheter i Oslo, og med et godt trykk i markedet er 99,5 prosent av porteføljen nå utleid. Og Haugen ler ifølge Finansavisen av studentene som "må" bo på Majorsstua.- Man kan jo ikke begynne på toppen, det hadde i alle fall ikke jeg råd til da jeg var ung, sier han, og viser til at det "alltid" er noe å finne til 7-8.500 kroner måneden.

Nyheter
Næringsliv