Til tross for regntunge sensommerdager går salget av luksusboliger tregere enn ellers. Det er fortsatt skoleferien som stikker kjepper i hjulene for boligsalget.- Markedet for de dyreste leilighetene tar litt ferie samtidig med at kjøperne tar ferie, sier eiendomsmegler Odd Karlsnes til Finansavisen fredag. Til tross for at det ellers i Europa handles luksusboliger som aldri før, ligger en rekke av Norges dyreste boliger fortsatt ute for salg.Karlsnes er likevel glad for at skoleferien ubønnhørlig går mot slutten, og at markedet for de aller dyreste boligene sparkes i gang igjen neste helg.
Enda ikke solgtDette er de dyreste boligene til salgs akkurat nå:Oslo:Akershus:Vestfold:
Blant de dyreste boligene til salgs i Norge akkurat nå finner vi fortsatt Sten Tur Jensens penthouseleilighet på Aker Brygge, forretningsmann John Schias Snarøya-villa og eiendomsinvestor Terje Selvigs villa i Gråkamveien.Alle med en prislapp over svimlende 30 millioner kroner.Bryggegata 16, prisantydning 45 millioner kronerBorgenveien 14C, prisantydning 30 millioner kronerGråkamveien 10A, prisantydning 30 millioner kronerStrømstangveien 36, Snarøya. Prisantydning 45 millioner kronerØverbergveien 2A, Nesøya. Prisantydning 38 millioner kronerTaglugnveien 1, Nesøya. Prisantydning 30 millioner kronerMokollveien 20, Sandefjord. Prisantydning: 38 millioner kroner