Edgar Haugen jr. gjør ikke skam på sitt rykte som turboinvestor, skriver Finansavisen, og viser til at hans Ragde Eiendom har kjøpt eiendommer for flere hundre millioner kroner i år - deriblant åtte gårder fra Braathen Eiendom.- Vi er på jakt hele tiden. (..) Vi har egentlig kjøpt jevnt og trutt selv om det har vært finanskrise, og har blant annet også kjøpt en svær gård i Moss og én i Drammen med Binders og Europris som leietagere, sier Haugen.
- Selgerne er sta
Likevel hevder han overfor avisen at det ikke er mange objekter å kaste seg over.- Det er ikke så mye for salg, og det er heller ikke mulig å gjøre spesielt gode dealer. (...) Selgerne er sta og det er kanskje kjøperne også, sier Haugen.Investoren karakteriserer markedet for boligutleie som "veldig, veldig bra".- Etterspørselen er så høy at man kan plukke de beste leietagerne, sier Haugen til Finansavisen.