Hennie selger leiligheten for 6,5 mill.

Med et nyinnkjøpt townhouse til 13 millioner trenger ikke Aksel Hennie lenger leiligheten på beste Frogner. Den er nå til salgs for 6,5 millioner.

Aksel Hennie (til venstre) og Tone Damli - Foto: Scanpix
Næringseiendom

Forrige uke ble det kjent at superparet Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge har kjøpt seg et townhouse i Halvdan Svartes gate 40 på Frogner. Prisen for villaen med 259 kvadrameter P-rom (primærrom) fordelt på fire etasjer endte på 13 millioner kroner.Det var 200.000 kroner over prisantydning, og 200.000 kroner under takst.Selger for 6,5 millioner Dermed er paret på vei ut av Hennies leilighet i Odins gate, også det på Frogner. Leiligheten er nå lagt ut for salg med en prisantydning på 6,49 millioner kroner. Taksten for 111 kvadratmeter P-rom i 3. etasje er på 6,65 millioner kroner.- Leiligheten ligger høyt og fritt og det er fullstendig trafikkstille, skriver megler Hans E. Houeland i Advokatene Sem og Johnsen i annonsen.4/5-romsleiligheten omfatter blant annet to soverom, "et meget pent flislagt bad", peis, to balkonger, og beskrives som "en påkostet leilighet med utrolig atmosfære".- Leiligheten er ombygget i samråd med interiørarkitekt, og det er valgt helhetlige, skreddersydde løsninger hvor alle rom står til hverandre, heter det.Bilder av eiendommen finner du her.Kjøpte av Fabians eks Åpenbart er det lagt en del penger inn i oppussing. Hennie kjøpte for øvrig leiligheten av Oslo-ordfører Fabian Stangs tidligere kone, den anerkjente interiørarktitekten Cecilie Fasmer Stang, for 5,22 millioner kroner vinteren 2009.Megler Houeland hadde ingen kommentarer da HegnarOnline tok kontakt.Vis større kart

Nyheter
Personlig økonomi