Lei puppesmell for hyttemegler

Meglerfirmaet Focus eiendom skulle selge hytte men annonsen ble langt mer potent enn planlagt. - Jeg fikk sjokk, sier eiendomsmegleren.

Illustrasjonsbilde Foto: Advokatfirmaet Middgard og Opthun

Meglerfirmaet Focus eiendom fikk i forrige uke en voldsom interesse for en av sine hytteannonser på internett.Og det var ikke fordi hytta var ekstremt fin eller et kupp av dimensjoner at annonsen ble klikket på mer enn vanlig.På et bilde av baderommet hadde fotografen som stod bak blinkskuddene fra eiendommen kommet med i speilbilde, og hun var nesten naken. Bildene ble senere fjernet.- Jeg holdt på å få sjokk på lørdag da jeg fikk melding om dette. Det er jo forferdelig pinlig. Disse bildene hadde vi fått av hytteeieren til bruk i annonsen. Jeg gikk selv gjennom bildene, og det har hytteeieren også gjort. Vi merket ingenting, sier en kvinnelig ansatt hos megler Jone Thomassen til Nettavisen.Og megler avviser på det sterkeste at naken-opptrinnet kun var et stunt for å heve interessen for hytta.- Dette var ikke noe stunt for å øke interessen. Det skal jeg love deg. Nei, dette var ikke noe kjekt, er meldingen fra meglerfirmaet.Megler Jone Thomassen ble omtalt av HegnarOnline i artikkelen "Er han Stavangers råeste megler?" den 24. august.Les hele den artikkelen her!