Priset til 1,5 mill., solgt for 6,1 mill.

Gård i Bergen ble solgt 4,5 millioner kroner over prisantydning. Megler avviser bom.

Foto: Scanpix
Næringseiendom

En gård på Laksevåg i Bergen er solgt for hele fire ganger så mye som det megleren mente den var verdt.Prisantydningen ble overbudt med hele 4,6 millioner kroner før salget var i boks, skriver ba.no.Megler Pernille Bjønnes avviser at hun bommet da hun satte prisen til 1,5 millioner kroner, som ble satt ut fra landbrukstakst og forventet avkastning på driften av gården.I tillegg til kjøpesummen på 6,1 millioner kroner, må de nye eierne ta høyde for at alle husene på gården må pusses opp. I prospektet fortelles det både om råte og lekkasjer. Dessuten er det både bo- og driveplikt på gården, og det meste av den 284 dekar store eiendommen er regulert til landbruks-, natur- og friluftsområde. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi