Sandvold skal bygge 1.300 boliger

Bik Bok-gründer Kenneth Sandvold skal bygge 74.000 kvadratmeter boliger i og rundt Oslo, fordelt på 14 ulike adresser.

Kenneth Sandvold, Naturbetong. Foto: Finansavisen

Bik Bok-gründer Kenneth Sandvolds selskap Naturbetong er klar med flere nye prosjekter. Ifølge Finansavisen regner selskapet med å bygge 74.000 kvadratmeter i og rundt Oslo, fordelt på 14 ulike adresser.- Det tilsvarer mellom 1.200 og 1.300 boliger, sier administrerende direktør Stig Hvinden i Naturbetong.- Boligmarkedet har festet seg veldig den siste tiden og det er positivt for oss, sier Hvinden.Blant annet skal Seilduksgaten på Grünerløkka, med cirka 150 leiligheter, legges ut for salg i septembe. Nnoen måneder senere starter byggingen av 140 enheter i Fernada Nissens gate 1 i Nydalen. Det er også planer om 2-300 nye boliger på Vøyenenga i Bærum, samt rekkehus like ved Gressbanen på Oslo vest, skriver avisen.