Anerkjent megler traff toppen

Betaler 4.500 kroner per kvadratmeter for kremlokaler i Vika. - Vi skulle gjerne ha betalt mindre, men sånn er det dessverre ikke, sier sjefen.

Illustrasjon, næringseiendom. Kontorer i Vika, Haakon VIIs gate. Foto: Kolonihaven/Finansavisen.
Ukens Vin
Landets kanskje mest anerkjente næringsmegler har inngått en langvarig leiekontrakt på nivåer andre bare kan ha mareritt om, skriver NEnyheter, som viser til Akershus Eiendom og deres avtale for 740 kvadratmeter i 7. etasje av Haakon VIIs gate 5 (tidligere Hemsengården).- Ja, det stemmer, vi betaler 4.500 kroner kvadratmeteren. Vi har tegnet en 10-årig leiekontrakt med Pecunia, og beløpet skal indeksreguleres i perioden. Vi fremleier også lokaler videre for det samme beløpet, sier en åpenhjertig Akershus-sjef Roar Sandnes.Han vurderer ifølge nettstedet lokalene til i overkant av 3.500 kroner i dag.- Vi skulle gjerne ha betalt mindre, men sånn er det dessverre ikke. Når det er sagt: vi er veldig happy med lokalene vi er i. De er godt tilpasset vår virksomhet, ligger sentralt, og er nær offentlig kommunikasjon og kundene, sier Sandnes.Den nåværende leieprisrekorden er 4.850 kroner kvadratmeteren, satt av Arctic Securities - også det i Haakon VIIs gate 5.