Ferdig om 7 mnd, solgt for 857 mill.

- Dette blir Norges mest sexy logistikkbygg, sier selger etter årets største enkeltsalg i eiendom.

NMDs nye hovedkvarter ruver i landskapet ved Alnabruterminalen. Foto: Finansavisen.
Næringseiendom

Syv måneder før bygget står ferdig, selges Norsk Medisinaldepots nye hovedkontor i Groruddalen til et syndikat med DnB NOR i spissen, skriver Finansavisen.Utbyggerne, NSB-eide Rom Eiendom og Aspelin Ramm, deler likt en gevinst på over 107 millioner på bygget som settes opp rett over veien fra Siemens-hovedkontoret.- Dette blir Norges mest sexy logistikkbygg, men så har da også leietageren vært villig til å betale for det, sier adm. direktør Pål Berger i Rom Eiendom om bygget med 44.000 kvadratmeter flateareal - det samme som DnB NORs nye hovedkontor i Bjørvika.- Vi kunne ihvertfall vurdert å eie det i 2-3 år til, men nå var det altså lave renter og god timing, legger han til overfor avisen.Divisjonsdirektør Fredrik Bø i DnB NOR får ifølge Finansavisen jobben med å skaffe investorer til syndikatet som overtar bygget.

Nyheter
Næringseiendom