Leieprisene i Bergens mest attraktive områder er høyere enn på Lysaker og nesten på høyde med toppnivåene på Skøyen, melder NEnyheter, og viser til den seneste rapporten fra DnB NOR Næringsmegling.I sentrum av Bergen har flere enten helt nye bygg, eller rehabiliterte bygg med høy standard, oppnådd leiepriser over 2.000 kroner, og i enkelttilfeller opp mot 2.200 kroner per kvadratmeter.Leiepriser for kontorlokaler i Bergen sentrum anslås til i snitt 1.600-1.850 kroner per kvadratmeter. Toppnivåene i Åsane og Bergen Nord ligger på rundt 1.600 kroner, mens de ifølge nettstedet er på ca. 1.500 kroner i Sandviken.På Kokstad, i Fyllingsdalen og på Laksevåg leies de beste lokalene ut for 1.600-1.750 kroner per kvadratmeter.Ifølge NEnyheter har DnB NOR i høst registrert en kontorledighet på 6,5 prosent i Bergen, eller 113.000 kvadratmeter.