Megler: Her får du mye bolig for pengene

Tomannsbolig på Høybråten selges for 9,5 millioner. - Boliger som dette finnes det ikke noe særlig av noe sted i Oslo, sier Privatmeglerens Linda Klokk til HegnarOnline.

Denne tomannsboligen på Høybråten selges for 9,5 millioner kroner. Bilder gjengitt med tillatelse fra megler.
Ukens Vin
- Her kan to familier gå sammen og kjøpe to separate boenheter med diverse fellesarealer, som svømmebasseng og spa-anlegg, sier advokat Linda Klokk hos Privatmegleren Residence til HegnarOnline.
- Mye bolig for pengeneArtikkelen fortsetter under bildet.Garasje på 100 kvm.Artikkelen fortsetter under bildet.- Solrikt og familievennligArtikkelen fortsetter under bildet.Lagt ned mye i konstruksjonen
Hun har nå lagt ut en horisontaldelt tomannsbolig for salg på Høybråten øst i Oslo. En prisantydning og en takst på 9,5 millioner kroner er sjelden kost på disse kanter. Totalt bruksareal er 671 kvadratmeter, fordelt på 282 kvadratmeter i kjeller, 204 kvadratmeter i 1. etasje, 145 kvadratmeter i 2. etasje - og til slutt 40 kvadratmeter på loftet.Boligen i Idrettsveien 21 er omgitt av ett mål "pent opparbeidet og beplantet" tomt.- Her får du mye bolig for pengene. Lite eller intet i denne størrelsen er til salgs i området, og en generasjonsbolig som dette finnes det jo ikke noe særlig av noen steder i Oslo. Du slipper å bygge selv, og får et solid fundament for å sette et personlig preg på eiendommen, sier Klokk videre.Boligen, som ble satt opp i 1952, har blitt betydelig utvidet og bygget om. Den tekniske standarden er høy. Huset har nytt elektrisk anlegg og røropplegg innvendig, i tillegg til oppvarming via jordvarme med tre uttak - blant annet for svømmebassenget i kjelleren. Dette er for øvrig på 10x4 meter. Kjellernivået utgjør i alt rundt 300 kvadratmeter, og foruten bassenget snakker vi om en oppvarmet garasje på 104 kvadratmeter bruksareal, pluss blant annet kontor og trimrom med badstue.1.etasje omfatter nytt kjøkken og bad, samt stor terrasse på bakkeplan. Denne delen er i praksis en egen leilighet med tre soverom, walk-in closet og to store stuer, hvorav den ene med peis.2. etasje har en stor sydvendt terrasse med utgang til hagen. Deler av terrassen er ifølge megleren forberedt for bygging av evt. vinterhage, eller ekstra soverom - som i så fall vil øke bruksarealet til ca. 200 kvadratmeter. Ellers omfatter etasjen blant annet en stor stue med peis, to store soverom og walk-in closet. Boligen brukes i dag som en tomannsbolig med to adskilte leiligheter og kontor i underetasjen. Det er tre separate innganger.Hva slags kjøpere ser dere etter?- Barnefamilier og de som ønsker seg hjemmekontor. I tillegg til å være solrik, er beliggenheten i blindvei i et villaområde familievennlig, og det er kort vei til barneskole, sier advokaten, som forventer seg interessenter fra både nærområdet og utenfra. Bildene levner liten tvil om at det er lagt mye penger i konstruksjonen. Dagens eier har lagt vekt på energivennlige løsninger. Jordvarmen er nevnt, og et annet eksempel er at garasjen varmes opp med restvarme fra huset.Huset er kledd med villmarkspanel i de fleste rom innvendig. Badene er oppusset i 2004, mens kjøkkenet i 1. etasje ble fornyet i 2007. Svømmebassenget er flislagt, isolert og fundamentert til fjell med stålprofiler.Visningene er nå til helgen. Har du fått mange henvendelser?- Det har vært en del telefoner, ja. Og halvannen dag etter at annonsen ble lagt ut på Finn.no, hadde hele 1.500 klikket seg inn, avslutter advokat Klokk overfor HegnarOnline.