Eiendomsmegler Cecilie Vik, ved Eiendomsmegler 1 i Sandnes, solgte to leiligheter på 72 kvadratmeter over takst torsdag ettermiddag.- Vi hadde en leilighet i 3.etasje og en i 2.etasje, begge med prisantydning 2.790.000 kroner, sier Cecilie Vik til HegnarOnline. Leiligheten i 3.etasje gikk for 3,3 millioner kroner, mens den andre ble solgt rett over takst.- Det er ingen tvil om at vi har gjort to gode salg, sier Vik. Leilighetene, som ble bygget i 1994, ligger sentralt i Sandnes, nord i Langgata og befant seg i et attraktivt leilighetskompleks for en voksen kjøpegruppe.- Det resulterer ofte i gode budrunder, sier Vik.- Det er få leiligheter på 70 til 80 kvadratmeter, i leilighetskomplekser som er attraktive for litt voksne mennesker. Det er klart at her er det flere som kunne tenke seg å bo. Vi hadde mange på visning og det endte bra, avslutter eiendomsmegleren.